Onze partners

Onze partners

ISL Lightdesk

Onze partners

InFactor werkt samen met de volgende lokale collega ondernemers:

Schuurman ICT
ConX Networks
TweetySoft
TijdHof Consulting /CallVOIP

ISL Lightdesk

Onze partners

InFactor is in 1998 opgericht door Nanning Borst. Sinds de oprichting houdt InFactor zich bezig ICT dienstverlening gericht op de zakelijke markt. De passie voor techniek in combinatie met het centraal stellen van de klant is de drijvende kracht achter InFactor.

Inmiddels is InFactor uitgegroeid tot een bedrijf met 8 medewerkers die zich dagelijks volledig richten op de zakelijke dienstverlening. We bedienen voornamelijk organisaties binnen het MKB. Deze organisaties opereren op veel verschillende gebieden. Van culturele instellingen tot advocatenkantoren, van transportbedrijven tot architectenbureaus, InFactor richt zich niet op een bepaalde sector.

Samen met onze partners (klanten) bepalen we welke rollen InFactor binnen hun organisaties inneemt. U kunt bij ons terecht voor volledige outsourcing van uw ICT omgeving, maar we kunnen ook aansluiten bij uw interne ICT afdeling. Hebben wij de kennis niet in huis voor uw specifieke oplossingen, dan kunnen wij onze partners inschakelen om uw organisatie van dienst te zijn. Samenwerken om elkaar naar een hoger niveau te brengen.