Actueel

Actueel

Nieuws

Recente berichten

ISL Lightdesk

Regelmatig herstarten voorkomt virussen

Alweer is er een virusdreiging in de vorm van een cryptovirus. Om er voor te zorgen dat uw computer op de beste manier beschermd is tegen virussen is het van grote noodzaak dat u de computer regelmatig opnieuw opstart, zodat altijd de laatste security updates van Microsoft Windows geïnstalleerd zijn. Vaak is het zo dat na het installeren van updates de computer herstart moet worden. Het kan zijn dat u dat niet eens merkt. Ook voor de virusscanner die op uw systeem geïnstalleerd is, geldt dat het soms noodzakelijk is om te herstarten om de nieuwste updates door te voeren.

Het is noodzakelijk dat u uw computer minimáál 1x per 3 dagen herstart om ervoor te zorgen dat uw beveiliging op het hoogst mogelijke niveau blijft.

In verband met de huidige virusuitbraak hierbij het verzoek om nu uw computer zo snel mogelijk te herstarten.

Daarnaast blijft de waakzaamheid voor e-mail en malafide websites belangrijk. Wees alert bij het openen van mail en bijlagen.

We hopen op een virus vrije periode voor iedereen!

Nieuws

Recente berichten

ISL Lightdesk

Regelmatig herstarten voorkomt virussen

Alweer is er een virusdreiging in de vorm van een cryptovirus. Om er voor te zorgen dat uw computer op de beste manier beschermd is tegen virussen is het van grote noodzaak dat u de computer regelmatig opnieuw opstart, zodat altijd de laatste security updates van Microsoft Windows geïnstalleerd zijn. Vaak is het zo dat na het installeren van updates de computer herstart moet worden. Het kan zijn dat u dat niet eens merkt. Ook voor de virusscanner die op uw systeem geïnstalleerd is, geldt dat het soms noodzakelijk is om te herstarten om de nieuwste updates door te voeren.

Het is noodzakelijk dat u uw computer minimáál 1x per 3 dagen herstart om ervoor te zorgen dat uw beveiliging op het hoogst mogelijke niveau blijft.

In verband met de huidige virusuitbraak hierbij het verzoek om nu uw computer zo snel mogelijk te herstarten.

Daarnaast blijft de waakzaamheid voor e-mail en malafide websites belangrijk. Wees alert bij het openen van mail en bijlagen.

We hopen op een virus vrije periode voor iedereen!