Actueel

Actueel

Nieuws

Recente berichten

ISL Lightdesk

Virus in scanner mail

We hebben u reeds meerdere malen via een mailing geïnformeerd over het belang van het bewust omgaan met uw email en het alert zijn bij het openen van bijlagen of links van elke afzender, bekend of onbekend.

Op dit moment worden er virussen verstuurd via een mail die afkomstig lijkt te zijn van uw scanner. Wees hier extra alert op! Open geen bijlagen in een mail vanaf een scanner als u niet net zelf een document heeft ingescand.

Bij twijfel of vragen of een mail die u niet vertrouwd, bel ons.

Nieuws

Recente berichten

ISL Lightdesk

Virus in scanner mail

We hebben u reeds meerdere malen via een mailing geïnformeerd over het belang van het bewust omgaan met uw email en het alert zijn bij het openen van bijlagen of links van elke afzender, bekend of onbekend.

Op dit moment worden er virussen verstuurd via een mail die afkomstig lijkt te zijn van uw scanner. Wees hier extra alert op! Open geen bijlagen in een mail vanaf een scanner als u niet net zelf een document heeft ingescand.

Bij twijfel of vragen of een mail die u niet vertrouwd, bel ons.